Peha Taft Classic Pf Handsch.chir.n6,0 50 9426456

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis of op je werk

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Poedervrije operatiehandschoenen voor eenmalig gebruik van dun, bijzonder zacht latex, transaparant voor meer veiligheid. Peha-taft classic poedervrij is geschikt voor alle chirurgische ingrepen en de anatomische pasvorm voorkomt vermoeidheids-verschijnselen. Gemakkelijk aan te trekken door de polymeerbekleding aan de binnenzijde en een speciaal getextureerd oppervlak voor een uitstekend tastgevoel en een optimale veilige grip; zeer elastisch en scheurvast voor een zeer goede bescherming. Peha-taft classic powderfree is een medisch product dat voldoet aan Europese Norm EN 455 en een persoonlijk beschermingmiddel conform EN 374. Geschikt voor gebruik met cytostatica en chemicaliën. Geadviseerd als buitenste handschoen in combinatie met Peha-underglove latex. Bereikt een AQL niveau van 0,65.

Gebruik

Geschikt voor alle chirurgische ingrepen, met name operaties met een hoog risico op perforatie, als buitenste handschoen bij dubbele handschoenen (orthopedie, traumatologie, ongeval chirurgie) of bij hoogrisicopatiënten.

Gegevens
CNK2394260
FabrikantenHartmann
MerkenHartmann